Ontdek

2022

Op 2 & 3 juli vond de jubileumeditie van Loeren Festival plaats. Een zonovergoten weekend ging van start met de bijzondere voorstelling Föld en een heerlijk diner in de kersenboomgaard. Op zondag 3 juli genoten we in het zonnetje van theateroptredens, kunst en muziek van onder meer Douwe Bob en RONDÉ. Foto’s van het weekend zijn terug te kijken op onze Facebook en Instagram. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

2021

Met de corona maatregelen was het lastig dit jaar een festival neer te zetten zoals we zouden willen, maar toch lukte het! Een wolkbreuk zorgde ervoor dat de zaterdag moest worden afgelast, maar met veel gepuzzel is Loeren toch in een kleine en bijzondere setting doorgegaan. Onder andere Lucas Hamming, Waltzburg en Tim Dawn waren erbij om uiteindelijk een super gave en unieke editie neer te zetten.

“Een super gave en unieke editie”

2018

De zonovergoten Loeren bij de Boeren editie van 2018 was een groot spektakel. Er waren jonge razende reporters en kinderen die rondleidingen gaven. Er was een tentoonstelling Loeren náár de Boeren en er waren optredens van Her Majesty, Janne Schra en Suzan & Freek! Het prachtige landgoed van Wickenburgh was dit jaar de locatie voor Loeren bij de Boeren. 

2016

In 2016 werd Loeren bij de Boeren voor het eerst uitgebreid naar twee volle dagen. Er werd met de modder gespeeld en het was voor jong en oud één groot feest. Met Eefje de Visser en Ellen ten Damme was het publiek dan ook niet weg te slaan. Op de adembenemende locatie op Landgoed Wickenburgh stond een prachtig theater en ook de gedachtentafel was een bijzonder onderdeel voor de bezoekers. 

“Voor het eerst twee volle dagen!”

2015

Het tweede jaar van Loeren zat vol verrassingen. Dit jaar met maar liefst drie locaties voor diverse theateractiviteiten met net als vorig jaar de Houtens talent en de streekmarkt. Voor de kids was er een ontdekkingstocht in de kersenboomgaard. Duncan Laurence stond voor de tweede keer op het podium en gaf opnieuw een geweldige show. Ook Sue the Night en Roosbeef traden dit jaar in volle glorie op. 

 

2014

Met de eerste editie op 6 juli 2014 zorgde Loeren bij de Boeren gelijk voor een grote lading enthousiasme. Met de rijzende ster Duncan Laurence op het podium werd de allereerste editie gelijk goed afgetrapt. Er waren spannende kinderactiviteiten, een boerenbarbeque en de streekmarkt was er genoeg te doen voor jong en oud. Elk minuut van de dag vermaak voor iedereen met gave locaties voor theater, de kersentrein en Houtens talent. Dat smaakt naar meer!

“Duncan Laurence op het podium”