Locatie

De Kersenboomgaard

De prachtige kersenboomgaard in ’t Goy is dit jaar het decor voor dit zomerse festival. Boer Vernooij is gek op de sfeer van Loeren en stelt zijn weide voor ons beschikbaar. Bezoekers keren jaarlijks terug en de dorpse sferen zijn dan ook niet weg te slaan. Met de adembenemende locatie krijgt de kersenboomgaard in al haar pracht het feestje dat het verdient. 

 

Muziek, theater en meer…

Niet alleen de locatie zorgt voor de ultieme sfeer van Loeren. Verschillende artiesten vinden hun plekje op Loeren. Zo stonden afgelopen jaren onder andere Duncan Laurence en Suzan & Freek op het festival. Dit jaar staan onder andere RONDÉ en Douwe Bob op het podium! Het muziekprogramma tot nu toe vind je hier. Ook het bijzondere theaterprogramma, de kunst, de heerlijke biologische foodtrucks en kinderactiviteiten maken het plaatje van Loeren compleet. Kom lekker loeren deze zomer en laat jezelf verwonderen door de geuren en kleuren van de kersenboomgaard.

Voor jong en oud

In ieder hoekje van Loeren is wel iets te beleven. Jonge festivalgangers kunnen op avontuurlijke ontdekkingstocht in de natuur en komen onderweg verschillende leuke (en educatieve) activiteiten tegen. Kom vooral met je gezin of vrienden en beleef dit avontuur samen!