Locatie

De Kersenboomgaard en landgoed Wickeburgh

Bijna alle activiteiten van Loeren Festival vinden plaats in de kersenboomgaard van boer Vernooij in ’t Goy. Hier vind je het hele programma met de locatie theatervoorstellingen in de boomgaard, het Kersenpodium, Podium het Veld, barren, foodtrucks, alle workshops, etc. Een uitstapje kun je maken naar landgoed Wickenburgh, waar de voorstellingen Freedom en Luchtbespiegelingen plaatsvinden. Landgoed Wickenburgh is vanaf de kersenboomgaard ongeveer 15 minuten lopen of op de fiets 5 minuten. Parkeren met de auto voor landgoed Wickenburgh kan bij van Dijk op de Beusichemseweg 33A in ’t Goy en niet bij landgoed Wickenburgh zelf. Let er op dat de voorstellingen bij landgoed Wickenburgh beperkte plaatsen hebben, dus ons advies is, kom op tijd! En vol = vol.

 

Muziek, theater en meer…

Niet alleen de locatie zorgt voor de ultieme sfeer van Loeren. Verschillende artiesten vinden hun plekje op Loeren. Zo stonden afgelopen jaren onder andere Duncan Laurence en Suzan & Freek op het festival. Dit jaar staan onder andere RONDÉ en Douwe Bob op het podium! Het muziekprogramma vind je hier. Ook het bijzondere theaterprogramma, de kunst, de heerlijke biologische foodtrucks en kinderactiviteiten maken het plaatje van Loeren compleet. Kom lekker loeren deze zomer en laat jezelf verwonderen door de geuren en kleuren van de kersenboomgaard.

Voor jong en oud

In ieder hoekje van Loeren is wel iets te beleven. Jonge festivalgangers kunnen op avontuurlijke ontdekkingstocht in de natuur en komen onderweg verschillende leuke (en educatieve) activiteiten tegen. Kom vooral met je gezin of vrienden en beleef dit avontuur samen!