Info

Loeren beleeft dit jaar haar jubileum editie op de kersenboomgaard in ‘t Goy. Het festival wordt georganiseerd door Stichting aan de Slinger. Staat je vraag er niet bij of heb je andere vragen, opmerkingen of wil je een steentje bijdragen bij Loeren? Neem dan gerust contact op.

Tickets

De kaartverkoop is gestart! Ook de eerste namen zijn bekend gemaakt. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

Loeren Festival is geselecteerd door We Are Public. We Are Public leden mogen op de dag van het festival een gratis ticket ophalen bij de kassa van Loeren in ’t Goy. Let op: er zijn 150 tickets beschikbaar voor We Are Public leden. Op = op. Ook is het mogelijk om een We Are Public kaartje te reserveren met een Aan de Slinger account. Voor reserveren graag bellen 030 – 63 51 024 (ma – vrij 14:00 -17:00) of mailen naar info@aandeslinger.nl. Via www.aandeslinger.nl kunt u een account aanmaken. Gereserveerde kaartjes kunnen afgehaald worden op zondag 3 juli bij kassa van Loeren Festival.

Een Loeren ticket is €19,50 en voor de jeugd t/m 17 jaar betaal je €7,50 (excl. servicekosten). Kinderen onder de 3 jaar mogen gratis naar binnen.

 

Algemeen

Op zondag 3 juli, 2022, starten we om 12.00 uur met Loeren!

Zondag 3 juli om 23.00 uur, dan moet helaas iedereen het terrein van Loeren hebben verlaten.

De eerste namen voor Loeren 2022 zijn bekend gemaakt! Check hier de namen tot nu toe. Schrijf je voor verdere updates in op onze nieuwsbrief !

Loeren wordt georganiseerd door Stichting Aan de Slinger. Om Loeren tot een succes te maken wordt de culturele organisatie bijgestaan door een team van freelancers, ieder met zijn of haar eigen expertise.

Wij hopen dat we er dit jaar samen een feestje van kunnen maken, alleen kunnen we over de corona maatregelen in juli nog niks zeggen. Vooralsnog ziet het er natuurlijk goed uit en hoef je niet gevaccineerd te zijn. Mochten er zaken veranderen dan houden we je natuurlijk op de hoogte. Bij klachten raden we aan om thuis te blijven. 

We helpen graag, dus stuur gerust een mailtje naar festival@loeren.nl.

Alle leeftijden zijn welkom om er samen een feestje van te maken!

Kinderen tot en met 2 jaar oud mogen gratis naar binnen. Voor kinderen van 3 t/m 17 jaar  zijn er speciale kindertickets verkrijgbaar.

Alle vragen over de kaartverkoop kun je sturen naar info@aandeslinger.nl. Alle andere vragen kun je sturen naar festival@loeren.nl

Het kantoor van Aan de Slinger is maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 10.00 uur tot 16.00 uur via 030 – 63 51 024. 

De kassa is op deze dagen telefonisch bereikbaar van 13.00 uur tot 16.00 uur. 

 

Locatie en route

Loeren vindt plaats op de Kersenboomgaard bij Boer Vernooij

Het adres is Beusichemseweg 32

3997 MJ ‘t Goy

 

Dat kan zeker! De omgeving is prachtig en is juist het best met de fiets te bereiken. Hou jezelf dus vooral niet tegen om met lekker weer de fiets te pakken!

Er is beperkt gelegenheid om de auto te parkeren. Ga je toch met de auto, kom dan vooral op tijd en parkeer dan tegenover De Rooy Transport, Beusichemseweg 58! Parkeren kost € 2,50 per auto. Op zondag 3 juli rijdt er pendelvervoer vanaf station Houten naar het festivalterrein.

Loeren Festival vindt plaats in en rondom de kersenboomgaard en is daardoor beperkt toegankelijk voor minder validen. De kersenboomgaard zelf is niet toegankelijk. Het hoofdpodium is wel rolstoeltoegankelijk.

Op zondag rijden er helaas geen bussen. Een tip hiervoor is: huur een OV-fiets op station Houten of Houten Castellum. Vanaf beide stations ben je binnen 15 minuten op Loeren. De fietsroute naar het festivalterrein is gemarkeerd. Ook is er pendelvervoer als je niet wilt of kan fietsen!

Eten en drinken

Jazeker! Loeren heeft foodtrucks met allerlei biologisch eten. Ook zijn er kraampjes waar je lekkere drankjes kunt halen.

Eigen eten is niet toegestaan op het festivalterrein (met uitzondering van producten i.v.m. aantoonbare allergieën), omdat dit ten koste gaat van onze (broodnodige) inkomsten.

Er wordt alcohol geschonken. We schenken geen alcohol aan kinderen onder de 18 jaar. Bij twijfel kan er daarom ook om legitimatiebewijs worden gevraagd.

Het is niet toegestaan glaswerk, plastic flessen, blik, vuurwerk, (vuur)wapens, spuitbussen, markers en gevaarlijke voorwerpen het festivalterrein mee op te nemen. Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van de organisatie.

Op Loeren krijg je je drankje in hard plastic cups. Op deze manier willen wij de omgeving respecteren en een schoon festival creëren. Lever je beker daarom weer bij de bar in wanneer deze leeg is. Gooi ze niet in de prullenbak of zomaar ergens op het terrein.

Huisregels

Huisdieren moeten helaas Loeren missen en thuis blijven.

Ja, dit kan. ​​Denk er wel aan dat het festival terrein is omgeven door prachtige natuur. Gooi je sigaret niet op de grond, dit kan brand veroorzaken. Denk daarnaast aan onze fantastische vrijwilligers die alles afbouwen en schoonmaken.

Loeren is een drugsvrij evenement en hanteert dus een zero tolerance beleid. Het is volgens de Nederlandse wet verboden om illegale middelen zoals drugs bij je te hebben of te verhandelen. Politie en organisatie hebben het recht bagage en auto’s hierop te doorzoeken.

Zonder toestemming kun je niet je eigen producten verkopen op het festivalterrein en de parkeerterreinen. Wel zijn er leuke gadgets voor kinderen die je kunt kopen en andere lekkere versnaperingen. Zou je graag in samenwerking met Loeren toch iets willen verkopen? Neem dan contact op met ons: festival@loeren.nl 

Het is niet toegestaan professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur het festivalterrein mee op te nemen. Foto’s maken met je telefoon of gewone camera mag natuurlijk wel. Let erop dat je de flitser uitzet, dit kan vervelend zijn voor de artiesten en andere bezoekers.

Dit is gevaarlijk en in deze natuurlijke omgeving helemaal. Open vuur, anders dan uitgevoerd door de organisatie is ten strengste verboden. Hieronder vallen ook fakkels e.d.

Het is niet toegestaan op Loeren en de terreinen rondom te flyeren of posters op te hangen zonder toestemming van de organisatie.