Info

Loeren beleeft dit jaar haar jubileum editie op de kersenboomgaard in ‘t Goy. Het festival wordt georganiseerd door stichting Aan de Slinger. Staat je vraag er niet bij of heb je andere vragen, opmerkingen of wil je een steentje bijdragen bij Loeren? Neem dan gerust contact op.

Tickets

De kaartverkoop is gestart en tickets zijn hier te koop. Een ticket voor zondag 3 juli kost in de voorverkoop €19,50. Aan de deur kosten tickets €25,-.  Verzeker jezelf van tickets en koop ze in de voorverkoop!

Tickets voor de dansvoorstelling Föld op zaterdag 2 juli zijn hier te koop.  Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

Loeren Festival is geselecteerd door We Are Public. We Are Public leden mogen op de dag van het festival een gratis ticket ophalen bij de kassa van Loeren in ’t Goy. Let op: er zijn 150 tickets beschikbaar voor We Are Public leden. Op = op. Ook is het mogelijk om een We Are Public kaartje te reserveren met een Aan de Slinger account. Voor reserveren graag bellen 030 – 63 51 024 (ma – vrij 14:00 -17:00) of mailen naar info@aandeslinger.nl. Via www.aandeslinger.nl kunt u een account aanmaken. Gereserveerde kaartjes kunnen afgehaald worden op zondag 3 juli bij kassa van Loeren Festival.

Een ticket voor de dansvoorstelling van Krisztina de Châtel kost €17,50.

Een Loeren ticket voor zondag is €19,50 en voor de jeugd t/m 17 jaar betaal je €7,50 (excl. servicekosten). Kinderen onder de 3 jaar mogen gratis naar binnen.

Koop je tickets in de voorverkoop. Aan de deur kost een Loeren-ticket €25.

 

Algemeen

Op zaterdag 2 juli begint het diner vanaf 17.30. Op zondag 3 juli, 2022, starten we om 12.00 uur met Loeren!

Zondag 3 juli om 22.00 uur, dan moet helaas iedereen het terrein van Loeren verlaten.

Het programma voor Loeren 2022 is bekend gemaakt! Check hier alle namen. Schrijf je voor verdere updates in op onze nieuwsbrief !

Het diner begint op zaterdag om 17.30. Er zijn geen tickets meer te koop voor het diner.

Kaarten voor Loeren festival kunt u tot 48 uur van te voren retourneren tegen een digitaal tegoed (voucher). Bijvoorbeeld omdat u niet meer kunt. Het tegoed heeft een geldigheidsduur van 24 maanden na afgifte bij Aan de Slinger. Zie: https://www.aandeslinger.nl/info/informatie-over-kaartverkoop/digitaal-tegoed-voucher voor meer info.

Kaarten voor Loeren festival kunt u tot 48 uur van te voren retourneren tegen een digitaal tegoed (voucher). Bijvoorbeeld omdat u niet meer kunt. Het tegoed heeft een geldigheidsduur van 24 maanden na afgifte bij Aan de Slinger. Zie: https://www.aandeslinger.nl/info/informatie-over-kaartverkoop/digitaal-tegoed-voucher voor meer info.

Jazeker! Op zaterdag is er een apart programma met een dansvoorstelling genaamd Föld van Krisztina de Châtel. Lees hier alles over het zaterdagprogramma.

Loeren wordt georganiseerd door stichting Aan de Slinger. Om Loeren tot een succes te maken wordt de culturele organisatie bijgestaan door een team van freelancers, ieder met zijn of haar eigen expertise.

Na twee jaar Corona, kijken we enorm uit naar deze speciale jubileumeditie van Loeren Festival! Er zijn op dit moment geen geldende Corona maatregelen van kracht. Volgens de nieuwe regelgeving hoeven bezoekers niet te worden gevaccineerd of getest om het evenement te betreden.
Mochten er zaken veranderen dan houden we je natuurlijk op de hoogte. 

We helpen graag, dus stuur gerust een mailtje naar info@aandeslinger.nl

Alle leeftijden zijn welkom om er samen een feestje van te maken!

Kinderen tot en met 2 jaar oud mogen gratis naar binnen. Voor kinderen van 3 t/m 17 jaar  zijn er speciale kindertickets verkrijgbaar.

Alle vragen over de kaartverkoop kun je sturen naar info@aandeslinger.nl.

Het kantoor van Aan de Slinger is maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 10.00 uur tot 16.00 uur via 030 – 63 51 024. 

De kassa is op deze dagen telefonisch bereikbaar van 13.00 uur tot 16.00 uur. 

 

Locatie en route

Loeren vindt plaats op de Kersenboomgaard bij Boer Vernooij

Het adres is Beusichemseweg 32

3997 MJ ‘t Goy

 

Dat kan zeker! De omgeving is prachtig en is juist het best met de fiets te bereiken. Hou jezelf dus vooral niet tegen om met lekker weer de fiets te pakken!

Er is beperkt gelegenheid om de auto te parkeren. Ga je toch met de auto, kom dan vooral op tijd. Parkeren is mogelijk bij de parkeerplaats van LMB van Dijk op de Beusichemseweg 33A in ’t Goy. Het is een verhard parkeerterrein, wat erg prettig is voor het geval het in de dagen voorafgaand aan Loeren festival regent.

Vanaf daar is het ongeveer 15 minuten lopen naar de entree van het festival. Er rijdt pendelvervoer van de parkeerplaats naar het festivalterrein. Parkeren kost € 8,50 per auto. Koop van te voren een parkeerticket via de webshop

Let op: Er is beperkt gelegenheid om de auto te parkeren. We raden aan om zoveel mogelijk te carpoolen of als dat mogelijk is op de fiets te komen.

Loeren Festival vindt plaats in en rondom de kersenboomgaard en is daardoor beperkt toegankelijk voor minder validen. De kersenboomgaard zelf is niet toegankelijk. Het hoofdpodium is wel rolstoeltoegankelijk.

Zeker! Kom naar station Houten of Houten Castellum. De U-Flex bus rijdt alleen op aanvraag. Reserveer minimaal 30 minuten van te voren via de Q-Move app of bel 0900 – 5252241.

Tip: huur een OV-fiets op station Houten of Houten Castellum. Vanaf beide stations ben je binnen 15 minuten op Loeren. De fietsroute naar het festivalterrein is gemarkeerd. 

Eten en drinken

Jazeker! Loeren heeft foodtrucks met allerlei biologisch eten. Ook zijn er kraampjes waar je lekkere drankjes kunt halen.

Eigen eten is niet toegestaan op het festivalterrein (met uitzondering van producten i.v.m. aantoonbare allergieën), omdat dit ten koste gaat van onze (broodnodige) inkomsten.

Er wordt alcohol geschonken. We schenken geen alcohol aan kinderen onder de 18 jaar. Bij twijfel kan er daarom ook om legitimatiebewijs worden gevraagd.

Het is niet toegestaan glaswerk, plastic flessen, blik, vuurwerk, (vuur)wapens, spuitbussen, markers en gevaarlijke voorwerpen het festivalterrein mee op te nemen. Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van de organisatie.

Op Loeren krijg je je drankje in hard plastic cups. Op deze manier willen wij de omgeving respecteren en een schoon festival creëren. Lever je beker daarom weer bij de bar in wanneer deze leeg is. Gooi ze niet in de prullenbak of zomaar ergens op het terrein.

Huisregels

Huisdieren moeten helaas Loeren missen en thuis blijven.

Ja, dit kan. ​​Denk er wel aan dat het festival terrein is omgeven door prachtige natuur. Gooi je sigaret niet op de grond, dit kan brand veroorzaken. Denk daarnaast aan onze fantastische vrijwilligers die alles afbouwen en schoonmaken.

Loeren is een drugsvrij evenement en hanteert dus een zero tolerance beleid. Het is volgens de Nederlandse wet verboden om illegale middelen zoals drugs bij je te hebben of te verhandelen. Politie en organisatie hebben het recht bagage en auto’s hierop te doorzoeken.

Zonder toestemming kun je niet je eigen producten verkopen op het festivalterrein en de parkeerterreinen. Wel zijn er leuke gadgets voor kinderen die je kunt kopen en andere lekkere versnaperingen. Zou je graag in samenwerking met Loeren toch iets willen verkopen? Neem dan contact op met ons: info@aandeslinger.nl

Het is niet toegestaan professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur het festivalterrein mee op te nemen. Foto’s maken met je telefoon of gewone camera mag natuurlijk wel. Let erop dat je de flitser uitzet, dit kan vervelend zijn voor de artiesten en andere bezoekers.

Dit is gevaarlijk en in deze natuurlijke omgeving helemaal. Open vuur, anders dan uitgevoerd door de organisatie is ten strengste verboden. Hieronder vallen ook fakkels e.d.

Het is niet toegestaan op Loeren en de terreinen rondom te flyeren of posters op te hangen zonder toestemming van de organisatie.