Landgezelschap

Met een koptelefoon op wandel je door het zomerse landschap van Landgoed Wickenburgh en lijkt het alsof je op de schouder zit van een vrouw, die jou meeneemt in haar gedachten. Met een soundscape, muziek en pianospel en haar verhaal op je oren waan je je voor even in haar wereld, die veel weg heeft van de wereld van nu. Aan het eind ontmoet je haar.

In de prachtige omgeving leef je mee met een vrouw die wegtrok uit de hoofdstad en is neergestreken in een totaal ander landschap. Ze is zwanger. Ze is vol van de snelheid van alledag en het voortdurende nieuws over de wereld. Haar hoofd tolt van de ambities die nu krakend in zijn voegen hangen en de veelvormigheid en kleurigheid van haar eigen associaties. Maar met name vraagt zij zich af in welk landschap haar kind straks terecht zal komen.

Landgezelschap is een voorstelling van theatermaakster/muzikant Anne Roos Rosa de Carvalho en geluidskunstenaar Fedde ten Berge (&de Carvalho). Bij aanvang van de coronacrisis verhuisden zij van Amsterdam naar het platteland.  Een reis die zij tijden Loeren graag met je delen.

&de Carvalho zie je van 14.00-14.30 en van 17.15-17.45 op Landgoed Wickenburgh

Note: dit is een andere voorstelling dan in het programmaboekje staat. Vanwege ziekte bij één van de makers, komt &de Carvalho met een andere voorstelling: Landgezelschap.